Ποιες υπηρεσιακές μεταβολές εκπαιδευτικών δεν απαγορεύονται κατά την προεκλογική περίοδο

Λειτουργία Υπηρεσιακών Συµβουλίων (ΠΥΣΠΕ,ΠΥΣ∆Ε)υπηρεσιακές µεταβολές εκπαιδευτικών .το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων υπέβαλε ερώτηµα περί δυνατότητας εξαίρεσης από την ως άνω αναστολή στην Ειδική Τριµελή Επιτροπή του άρθρου 28, παρ. 4 του Ν. 2190/1994 του Συµβουλίου της Επικρατείας.
Η Ειδική Τριµελής Επιτροπή εξέδωσε την µε αριθµό 25/2007/3-9-2007 γνωµοδότηση βάσει της οποίας:
1. Επιτρέπεται η τοποθέτηση σε σχολικές µονάδες των εκπαιδευτικών οι οποίοι παραµένουν στη διάθεση των Υπηρεσιακών Συµβουλίων µετά τις µεταθέσεις Μαΐου 2007.
2. Επιτρέπεται η τοποθέτηση σε σχολικές µονάδες των εκπαιδευτικών των οποίων έληξε η απόσπαση στο εξωτερικό και παραµένουν στη διάθεση των Υπηρεσιακών Συµβουλίων.
3. Επιτρέπεται η τοποθέτηση σε σχολικές µονάδες των εκπαιδευτικών που διορίστηκαν σε οργανικές θέσεις για το σχολικό έτος 2007-2008.
4. Επιτρέπεται η τοποθέτηση σε σχολικές µονάδες των εκπαιδευτικών που προσελήφθησαν ως αναπληρωτές στην Πρωτοβάθµια Εκπαίδευση.
5. Επιτρέπεται η τοποθέτηση σε σχολικές µονάδες εκπαιδευτικών που έχουν µεταταχθεί από την Πρωτοβάθµια στη ∆ευτεροβάθµια και από τη ∆ευτεροβάθµια στην Πρωτοβάθµια Εκπαίδευση.
6. Επιτρέπονται οι αποσπάσεις από σχολική µονάδα σε σχολική µονάδα του ιδίου νοµού.
7. Η τοποθέτηση σε σχολικές µονάδες των εκπαιδευτικών που αποσπάστηκαν από ΠΥΣ∆Ε σε ΠΥΣ∆Ε και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ είχε εγκριθεί µε την µε αριθµό 7/2007/24-8-2007 γνωµοδότηση της Ειδικής Τριµελούς Επιτροπής.

ΥΠΕΠΘ – 4/9/2007

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: