πρόταση για τη συγκρότηση του Δ.Σ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΚΩ- ΝΙΣΥΡΟΥ

Επειδή για την Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλεξικέραυνο», η διαχείριση του συνδικάτου δεν είναι μια ουδέτερη λειτουργία αλλά πράξη βαθύτατα πολιτική, θεωρούμε ότι κάθε συνδικάτο, κάθε προεδρείο, κάθε διοίκηση σωματείου οφείλει να συγκροτείται σε πολιτική -συνδικαλιστική βάση.
Για το λόγο αυτό καταθέτουμε κείμενο αρχών και θέσεων – ως κείμενο ελάχιστης προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ των δυνάμεων που συγκροτούν το Δ.Σ. του συλλόγου.
Το κείμενο αυτό, βασισμένο και στις πρόσφατες αποφάσεις της Γ.Σ. της 28ης Νοεμβρίου 2007, αποτελεί κατά την άποψή μας τη βάση στην οποία πρέπει να στηριχτεί η πολιτική συγκρότηση του Δ.Σ, του συλλόγου μας.

Σε περίπτωση προγραμματικής συμφωνίας, και μόνον τότε, η Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλεξικέραυνο» προτείνει την αντιπροσωπευτική συγκρότηση του προεδρείου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κω-Νισύρου με βάση τη δύναμη που κατέγραψαν οι δυνάμεις που πήραν μέρος στις εκλογές της 28ης Νοεμβρίου 2007.
Ως εκ τούτου προτείνουμε την πλήρωση των θέσεων του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα- των δύο κατεξοχήν πολιτικών αξιωμάτων του προεδρείου – από την πλειοψηφούσα παράταξη (Νέα Κίνηση Εκπαιδευτικών)
και την θέση του Αντιπροέδρου από την μειοψηφούσα παράταξη (Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλεξικέραυνο»).

η πρόταση αυτή μαζί με το κείμενο αρχών και θέσεων κατατέθηκε στο 1ο Δ.Σ. του συλλόγου στις 3 Δεκεμβρίου 2007 που συγκλήθηκε με σκοπό τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα. Λόγω πίεσης χρόνου το κείμενο -πρόταση όπως και το κείμενο αρχών και θέσεων δεν συζητήθηκε και ανεβλήθηκε η συγκρότηση δε σώμα για την Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: