Κάνε ένα βήμα μπροστά!

Συναδέλφισα, συνάδελφε:

Την Τετάρτη 21 Οκτώβρη θα γίνει η 1η φετινή τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και θα ακολουθήσουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέο Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής και των αντιπροσώπων στη ΓΣ του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.

Το νέο ΔΣ του Συλλόγου θα έχει να αντιμετωπίσει το νέο κύμα επίθεσης απέναντι στα δικαιώματά μας. Θυμήσου : Η νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ είναι δέσμια των πολιτικών όπως αυτές εξειδικεύονται μέσα στις εντολές τη Ε.Ε και του ΟΟΣΑ και επιδιώκουν σειρά από μέτρα που θα πλήξουν εμάς, τους εργαζόμενους και θα μεταφέρουν ακόμα μεγαλύτερο μέρος του πλούτου στα χέρια των ήδη εχόντων.

Το νέο ΔΣ λοιπόν θα πρέπει να αναβαθμίσει πολιτικά τη συζήτηση στο σύλλογο, να ενημερώνει πιο αποτελεσματικά από το σημερινό και να προωθήσει γενικά με τη δράση του τη συμμετοχή όσων το δυνατό περισσότερων μελών του Συλλόγου μας στις απεργίες , τις κινητοποιήσεις και τις υπόλοιπες δραστηριότητές του. 

Συνεπώς τα μέλη του νέου ΔΣ και της Ε.Ε πρέπει να είναι :

Ανεξάρτητοι : από γραφειοκρατικά και κομματικά επιτελεία, από πελατειακές σχέσεις και οικονομικά ή κυβερνητικά συμφέροντα για να μπορέσουν να παίξουν το ρόλο της λαϊκής αντιπολίτευσης των εκπαιδευτικών της περιοχής. 

Μάχιμοι : Να τοποθετούνται και να παίρνουν αποφάσεις που λύνουν τώρα τα προβλήματα των συναδέλφων χωρίς στρογγυλεύσεις και υποχωρήσεις για χάρη κομματικών στοχεύσεων και να υλοποιήσουν  συγκεκριμένο πρόγραμμα δράσης που θα πάει μπροστά τις διεκδικήσεις  μας.Να τολμούν τη σύγκρουση με τη διοίκηση αντί να επιδιώκουν τους «φιλικούς» διακανονισμούς στα γραφεία που σταδιακά ροκανίζουν τα δικαιώματά μας.

Ταξικοί: Να αποκαλύπτουν συνεχώς τους πραγματικούς υπαίτιους χειροτέρευσης της ζωής δηλαδή τις πολιτικές της Ε.Ε, και των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που υπερασπίζονται την κερδοφορία του κεφαλαίου αντί για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων. 

Παρόντες: Να βρίσκονται παρόντες στους αγώνες και στα σχολεία, με ένα συστηματικό τρόπο και τη φυσική τους παρουσία και όχι μόνο πριν τις εκλογές ζητώντας την ψήφο.

          Συνάδελφε, συναδέλφισα:

Η Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση, εμείς, ζωντανοί εκπαιδευτικοί της τάξης, με τρία χρόνια έως τώρα παρουσία στα δρώμενα του συλλόγου μας έχουμε αποδείξει τι είμαστε και τι εκφράζουμε: Το ανεξάρτητο, ταξικό, ριζοσπαστικό, αγωνιστικό ρεύμα στο χώρο της εκπαίδευσης. Συνεχίζουμε ακριβώς στον ίδιο τόνο.

Συνάδελφε συναδέλφισα κάνε ένα βήμα μπροστά!

Σε καλούμε, συνάδελφε του πράσινου ή άσπρου πίνακα, συναδέλφισα των μετακινήσεων στο βουνό, σύντροφε στην ανασφάλεια για την σύνταξη που δεν ξέρεις αν θα ‘ρθει , αναπληρωτή και ωρομίσθιε φίλε της περιπλάνησης,

Να μιλήσεις στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας στις 21 Οκτώβρη. Μην αναθέσεις σε «άλλους», «ειδικούς», που … «ξέρουν» να μιλήσουν για σένα.

Να ψηφίσεις τις προτάσεις που πάνε μπροστά το δίκιο σου τώρα χωρίς αναβολές και καθυστερήσεις.

Να δηλώσεις ανοιχτά τη στήριξή σου και να διεκδικήσεις την εκλογή σου σε Δ.Σ και Ε.Ε του Συλλόγου συμμετέχοντας στο ανοιχτό αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Ριζοσπαστικής Παρέμβασης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: