Πώς το Υπουργείο Παιδείας χόρεψε στο ρυθμό της Χρυσής Αυγής

Πώς η Χρυσή Αυγή πλαστογράφησε φωτογραφία.

Πώς διώχτηκε μια εκπαιδευτικός

Τα πιο κάτω γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Λευκάδα θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να χαρακτηριστούν κωμικά (αν δεν ήταν επικίνδυνα).
Η πλαστογραφία μιας φωτογραφίας, έγινε η αφορμή ώστε να αποφασιστεί η μετακίνηση μιας νηπιαγωγού από το σχολείο της.
Είναι σαφές πως η Χρυσή Αυγή κόβει και η κυβέρνηση ράβει.
Μετά από πρωτοφανή απόφαση του διευθυντή εκπαίδευσης Λευκάδας αποφασίστηκε η μετακίνηση της εκπαιδευτικού.

Ήταν τόσο σαθρά τα επιχειρήματα που το αποτέλεσμα είναι η εκπαιδευτικός μετά από ταλαιπωρία αρκετών ημερών να επιστρέψει στο σχολείο της. Δημιουργούνται όμως πολλά ερωτηματικά για τον χορό του Υπουργείου Παιδείας στον ρυθμό της Χρυσής Αυγής.

Ζητάμε να κλείσει άμεσα – όπως ακριβώς άνοιξε – η ΕΔΕ κατά της νηπιαγωγού.

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσαν οι γονείς του 1ου Νηπιαγωγείου στο Νυδρί της Λευκάδας εναντίον της Χρυσής Αυγής, κατηγορώντας το κόμμα ότι έδωσε στην δημοσιότητα πλαστή φωτογραφία από την σχολική γιορτή που έγινε για την 28η Οκτωβρίου.

Η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή αφού οι γονείς δίνουν στην δημοσιότητα και φωτογραφίες από την γιορτή και υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε γονέας που να κάνει καταγγελία και ζητούν εξηγήσεις για την σπουδή που επέδειξε ο Διευθυντής Π.Ε. Λευκάδας να διενεργήσει ΕΔΕ.

Λένε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση:
«Για την υπόθεση νοιώθουμε την ανάγκη να επισημάνουμε συνοπτικά ότι η γιορτή έγινε και για τα δύο τμήματα μαζί στην μία αίθουσα. Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη για την αίθουσα που λέει ο ευαίσθητος και Ελληναράς δήθεν γονέας, ότι υπήρχε αναρτημένη σημαία άλλου κράτους! Στις φωτογραφίες, που δίνομε στην δημοσιότητα φαίνεται ότι το σκηνικό της ειρήνης (μάλλον άγνωστα σύμβολα είναι για μερικούς) ίσως να επιθυμούσαν σύμβολα που παραπέμπουν στους χθεσινούς και σημερινούς κατακτητές της χώρας μας…
Μέχρι τώρα δεν τις είχαμε δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες διότι αυτές τραβήχτηκαν για ενθύμιο των παιδιών μας και όχι να αποδείξουμε σε κάποιους ότι είμαστε Έλληνες! Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τις δασκάλες των παιδιών μας στους λύκους να τις κατασπαράξουν. Γι’ αυτό να ξέρει όλος αυτός ο……….εσμός ότι έχουν προκαλέσει το δημοκρατικό αίσθημα της μαρτυρικής Λευκάδας.»

Υπενθυμίζεται ότι μετά από καταγγελία γονέα, διετάχθη ΕΔΕ για τη νηπιαγωγό η οποία όπως της καταμαρτυρούσε ο γονέας ανάρτησε σημαίες της Αλβανίας και της Ιταλίας μέσα στην αίθουσα του νηπιαγωγείου την ώρα της σχολικής γιορτης. Η Χρυσή Αυγή είχε εκδώσει σειρά ανακοινώσεων υιοθετωντας την καταγγελία του γονέα και μάλιστα είχε δώσει το ίδιο το κόμμα στην δημοσιότητα φωτογραφία από την σχολική αίθουσα.

 

 

 

ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

Blog στο WordPress.com.

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: